BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Yunus Yılmaz Ortaokulu

Nis

Bu yılın konusu, "inovasyon ve yaratıcılıkta ortak geleceğimizi inşa etmek" olduğundan "Bir Fikirle Ne Yaparsın?" kitabını temele alarak çalışmamızı tamamladık.

Nis

Şbt

2024 yılı devlet parasız yatılılık ve bursluluk sınavı başvuruları 13 Şubat 2024 tarihinde başlayıp 01 Mart 2024 tarihinde bitecektir. Sınav başvuruları için gereken evraklar temin edildikten sonra öğrenci velisi ile birlikte okuldan onaylama işlemi yapılacaktır. Sınavla ilgili aşağıdaki açıklamalara dikkate ederek başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Şbt

Bronz Label

May

Okulumuz Spor Kulübü tarafından düzenlenen "Şehit Yunus Yılmaz Ortaokulu Futbol Şenliği" açılış töreni 11 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00'de Bursa Büyükşehir Belediyesi Emek sahasında görsel şölenle gerçekleştirildi.

Okulumuzun 56 sınıfının tümü şenliğe katıldı. Tüm sınıflarımıza başarılar dileriz. Şehit Yunus Yılmaz Ortaokulu Futbol Şenliğinin düzenlenmesinde katkıda bulunan bütün sponsorlarımıza da teşekkür ederiz.

Futbol Şenliğimizin bahar havası tadında geçmesi dileğiyle...

Kas

Şehit Yunus Yılmaz Ortaokulumuzun koordinatörlüğünü üstlendiği "Teen Thinkers" adlı proje, Erasmus+ Programı Okullar Arası Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında kabul edilmiştir.