BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Yunus Yılmaz Ortaokulu

02242422588 5522024909
Emek Adnan Menderes Mahallesi Okul Cad. No12 Osmangazi/Bursa
Vizyon
Vizyon: "Eğitim ve öğretimde en iyiyi yakalamak için üretken, çağdaş, çevrede tanınan, övülen, teknolojiyi eğitim sisteminin verimini arttırmak için kullanan, öğrenci merkezli, zengin akademik programlarla geliştirici öğrenme imkanları sunan, yaratıcı, sorun çözmeyi destekleyen aile ve toplum katılımının önemine inanan Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan; ülkesine ve insanına yabancılaşmayan, okuyan, düşünen, araştıran, üreten ve paylaşan nitelikli bireylerin yetiştiği, veli-öğretmen dayanışmasından güç alan; öğrencilere öğrenme için her türlü fırsatın tanındığı, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan bir okul olmak istiyoruz"
Misyon
Misyon: Vizyonumuzu benimseyip, takım ruhu oluşturmak, yaptığı çalışma ve etkinliklerle, çevrede örnek okul olmak. Günün gerektirdiği uygun kaliteyi yakalamak. Günümüz sosyoekonomik yapının getirdiği sorunları, veli-öğrenci-çevre işbirliği ile çözmek. Öğrencilerimizi, milli ve evrensel değerlerle donatarak, topluma ve üst öğrenime kazandırmak.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SABAH: 07:10-12:50 ÖĞLE: 13:20-19:00
KALORİFER DOĞALGAZ
Ulaşım
OKULUMUZ KORUPARK METRO DURAĞINDA İNİLİP KORUPARK EVLERİNİN ARKASINDA KALAN ALANDADIR.YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.YAKLAŞIK 10 DAKİKADIR.
KORUPARK ARKASI
İl/İlçe Merkezine Uzaklık